Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare COD GALBEN pentru Regiunea Nord-Est, dar şi pentru marea parte a ţării. Aceasta este valabilă de astăzi, 21 iunie, de la ora 12:00 până sâmbătă, 22 iunie, la ora 3:00.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, în cea mai mare parte a Olteniei, în nordul Munteniei și al Dobrogei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată”, precizează ANM. O atenţionare meteorologică, cu aceeaşi temă, este valabilă până duminică, 23 iunie, la ora 23:00. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPrimarul de Piatra Neamț: ”E nefiresc ca, atunci când oamenii așteaptă ajutorul autorităților, prefectul să se certe cu primarul și consilierii locali”
Articolul următorNowcasting portocaliu pentru localităţi din Bacău şi Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.