0:00

Din primele zile ale anul viitor cei interesați pot solicita, la Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț, obținerea biletelor de tratament balnear. ”Precizăm că doritorii pot să depună cererea pentru a se înscrie în vedere obținerii unui bilet de tratament pentru 2023 după data de 3 ianuarie 2023”, anunță CJP Neamț. Anul acesta au cerut acest drept 5.444 de nemțeni, dar au ajuns la tratament doar 2.236 persoane. Cei mai mulți dintre beneficiari au  preferat să meargă la Nicolina, Covasna și Amara.

Important: de când pot fi depuse cereri pentru bilete de tratament la Casa de Pensii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBiletele au fost alocate prin aplicație informatică, beneficiarii find înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate a putut fi verificată la sediile CJP Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției.

Important: de când pot fi depuse cereri pentru bilete de tratament la Casa de Pensii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul benefciar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr. 1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului. (G.S.)

Articolul precedentPeste 117 milioane euro pentru liceele, școlile profesionale și palatele copiilor care vor laborator digital
Articolul următorTragedie de Crăciun
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.