Fotbaliștii de la Futsal Ceahlăul au suferit o înfrângere severă pe terenul liderei Imperial Wet Miercurea Ciuc. Elevii antrenorului Gabriel Bucur au cedat cu 1-7, după 0-3 la pauză, pietrenii înscriind golul de onoare abia la scorul de 6-0, prin jucătorul Vlad Avram, dintr-o lovitură de la 10 metri când mai erau vreo trei minute de joc.

Cristi Vornicu, managerul învinșilor, a declarat că rezultatul nu-i chiar conform cu situația existentă pe terenul de joc:“Scorul mi se pare exagerat. Chiar îi prea mult totuși. Harghitenii au fost mai buni, au meritat să câștige, dar cred că un 3-1 sau 4-1 erau scoruri mai apropiate de adevăr. Am ratat o sumedenie de ocazii, am avut multe posibilități de a înscris chiar și la 0-0. Nu ne-am concentrat și până în minutul 12 când am primit primul gol am jucat bine, chiar am evoluat de la egal la egal cu ei. Sunt o echipă bună, o echipă pregătită, cred că merită să meargă în prima ligă. Au jucători foarte rapizi care evoluează foarte bine pe contraatac. În ciuda scorului, eu zic că totuși am lăsat o impresie frumoasă”.

Pentru Futsal Ceahlăul următorul joc va fi cu ocupanta locului al doilea, Colțea 1920 Brașov. Confruntarea are loc sâmbătă viitoare, de la ora 14:00, în Sala Polivalentă pietreană. “Avem un nou derby după cel cu harghitenii. E rândul nostru să încercăm să ne luăm revanșa pentru că brașovenii ne-au învins în tur cu 7-2. Practic, acest meci este decisiv pentru un eventual loc II“, a mai spus Cristi Vornicu. În prezent, echipa pietreană de fotbal în sală ocupă locul al III-lea cu 27 puncte, 9 victorii și 4 înfrângeri. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)