Impact mortal cu un podeț: mașina s-a rupt în două, tânărul de la volan a murit la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDurere fără margini pentru o familie din Borlești, care și-a pierdut fiul, la numai 18 ani, într-un accident petrecut în comună, în noaptea de 22 spre 23 octombrie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 18 ani, din Borlești, conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Borlești, pe un segment de drum în aliniament, ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului său de mers, acroșând un podeț din beton, după care ar fi fost proiectat în gardul unui imobil”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtăîtorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din impact, autoturismul s-a rupt în două segmente, partea din spate fiind proiectată în curtea imobilului iar partea din față, înapoi spre partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost preluat și transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate, însă medicii au constatat decesul acestuia”.

Tânărul care și-a pierdut viața este rudă de-a fostului primar Vali Puică. Foarte afectat de eveniment, fostul edil ne-a declarat: ”M-a sunat omul care are casă acolo unde s-a întâmplat accidentul și m-am dus imediat. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. El nu mergea tare, avea permis de câteva luni e adevărat, dar conducea liniștit, nu știu cum a pierdut controlul. L-a chemat moartea, nu știu ce să spun altceva. A venit salvarea imediat, a fost resuscitat, dar a murit la spital, a intrat de 3 ori în stop cardiac. Este o tragedie. Părinții sunt distruși”.

C.M.

Articolul precedentUn băiat de 16 ani s-a spânzurat în podul casei
Articolul următorBărbat găsit mort în fântână

1 COMENTARIU

  1. Pacat si mare nenorocire.
    Ce nu inteleg eu – cum se rupe o masina in doua si zboara prin curti, mergand prin localitate?

Comments are closed.