miron-tudorelMesagerul de Neamț a cerut nemțenilor să semneze o petiție pentru reducerea numărului de reprezentanți în Adunarea Generală a Acționarilor de la Apa Serv SA Neamț, pentru că sunt prea mulți, prea scumpi și nu-i interesează mai binele cetățenilor. Ei bine, în plin scandal al apei la Piatra Neamț, doi consilieri, ambii de la PSD, s-au opus ca la lucrările AGA să participe și presa.Amănunte aici. Asta, în condițiile în care, atunci când ei, împreună cu președintele Consiliului Județean au organizat o conferință de presă ca să execute conducerea executivă a societății, nu mai știau cum să cheme presa și să lanseze acuzații, care stăteau la fel de bine și în poala lor.

Este un exemplu doar de aroganță, de hai să facem lucrurile pe ascuns, între noi, pentru noi, restul, treba lor, îi aducem noi cumva la vot, iar dacă vin mai puțini, cu atât mai bine. Noi ne alegem consilieri, apoi ne împărțim funcții și sinecuri, nouă și familiilor noastre și, din nou, trai nineacă pe banii prostilor. (V.B.)

P.S.: Suntem siguri că înverșunarea cu care dl. Miron Radu Tudorel atacă frontal problema Apa Serv nu are legătură cu nici o persoană angajată la societate.

1 COMENTARIU

  1. Adica nu stie toata lumea ca nevasta-sa e angajata acolo?? Si ca pana a fi nevasta lui ea era secretara si apoi mare sefa?

Comments are closed.