pietricica turism

viitorul csmsPrimul meci al returului a reprezentat o înfrângere categorică pentru Viitorul. Vineri, 20 februarie, la Chiajna, echipa antrenată de Gică Hagi a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, în urma unui meci dominat în totalitate de echipa lui Nicolo Napoli, informează “Pro Sport”. La finalul meciului, “Regele“ şi-a felicitat adversarii pentru victorie, dar s-a arătat dezamăgit de prestaţia jucătorilor pe care-i antrenează. Principalii vizaţi sunt Florin Tănase, autorul unei ratări foarte mari în debutul meciului, şi Cătălin Munteanu, fotbalişti pe care Hagi i-a înlocuit încă de la pauză cu Henrique şi Bănel Nicoliţă.

“Am început destul de bine, dar după aceea s-a stricat totul şi cred că lucrul cel mai bun e să-i felicităm pe cei de la Iaşi. Noi, capul jos, la muncă şi să vedem unde am greşit, cine a greşit şi să găsim soluţiile, pentru că începutul e dezastru. La un moment dat, s-a rupt tot ce plănuisem, toată strategia pe care am avut-o. Au fost lucruri incredibile, din cauza anumitor jucători, care nu ascultă, dar o să le punem la punct săptămâna asta şi vom vedea cu cine continuăm. Vom vedea”, a declarat patronul Viitorului.

Managerul general al echipei de pe locul 8, care a susţinut că obiectivul pentru retur rămâne evitarea retrogradării, deşi echipa este clasată în prima parte a clasamentului, trage un semnal de alarmă pentru fotbaliştii săi: “Să fim modeşti, că de abia a început returul. Poate e şi mai bine aşa, să reglăm lucrurile, că altfel ne aşteaptă Divizia B fără prea multe gânduri.”

Viitorul: Buzbuchi – Cr. Manea, Puţanu, Mitrea, Sava (Gavra ’73) – Căt. Munteanu (Nicoliţă ’46), Daminuţă, Benzar – Mitriţă, Bonilla, Tănase (Henrique ’46)
Antrenor: Gheorghe Hagi
Rezerve: Albuţ, Mamele, S. Pană, Nedelcu.

CSMS Iaşi: Grahovac (Caparco ‘9) – Mihalache, Plămadă, Mitic, Voicu – Enescu, Ciucur – Onduku (Bosoi ’89), Bole, Ţigănaşu – Golubovic (Boiciuc ’90)
Antrenor: Nicolo Napoli
Rezerve: L. Mihai, Markovic, Moisii, Coşereanu.

FOTO COLAJ: PRO SPORT