Afis expo - Venetia in Culori de CarnavalCasa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi,  Clubul Fotografilor Iași şi Galeria de artă “La Gard” ne invită la expoziţie de fotografie “Veneția în culori de carnaval”. La Galeria de Artă “La Gard” – Parcul Copou expun, în perioadă 14 septembrie 2015 – 3 octombrie 2015, Larisa Maxim, Marius Balan, Bogdan Lucaci.

“Carnavalul de la Veneția este o sărbătoare vizuală, un festival care atrage an de an zeci de mii de turiști. Este un amestec foarte apreciat de istorie, tradiție, distracție și bună-dispoziție într-un oraș cu adevărat unic.
Spectacolul străzii ne prezintă măști colorate și ținute care amintesc de perioada medievală. Fiecare mască venețiană este o poveste cromatică ce te invită să o fotografiezi. Muzica, teatrul, circul și baletul sunt alte câteva din atracțiile fiecărei ediții. Carnavalul şi măştile veneţiene au ajuns să fie cunoscute în întreaga lume ca simbol al Veneţiei. Totodată, orașul din lagună farmecă și prin palatele sau clădirile sale  construite acum sute de ani pe trunchiuri de copaci, prin labirintul de străduțe și canale. Prin cele peste 60 de fotografii din expoziție, vă invităm să participați la spectacolul de lumină și culoare al sărbătorii venețiene”, a declarat Marius Balan, unul dintre expozanţi.

Vernisaj va avea loc pe data de 22 septembrie, ora 18:30, la Sala “Diotima” a Casei de Cultură “Mihai Ursachi” – Parcul Copou din Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAccident cu nemţeni la Iaşi
Articolul următorROMAN: Deschidere de an şcolar cu 200 de ghiozdane GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.