reclama autocenter

politia frontiera masina 01Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni au depistat în zona de responsabilitate un cetățean din Republica Moldova, care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot râul Prut. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni au depistat, pe direcția localității de frontieră Zberoaia, o persoană de sex masculin, care nu își justifica prezența în zonă.

“Lucrătorii noștri au procedat la legitimarea bărbatului, ocazie cu care au constatat că acesta este Denis O., în vârstă de 33 ani, cetățean din Republica Moldova. În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităților din Republica Moldova și din declarațiile bărbatului, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta a trecut înot râul Prut cu intenția de a ajunge la un prieten din Oradea, în vederea găsirii unui loc de muncă”, se precizează în comunicatul ITPF Iaşi.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, căreia i-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat și au predat-o autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNEAMŢ: „Un fruct pe zi, de doctor te va feri”
Articolul următorNEAMŢ: 450.000 de lei pentru finalizarea unui monument închinat eroilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.