0:00

Sâmbătă, 10 noiembrie, la Sala Polivalentă din Iași, începând cu ora 10:00, preșcolarii (băieți și fete) sunt așteptați să se joace cu mingea, sub privirile foștilor internaționali Lucian Sânmărtean și Laurențiu Roșu, anunţă Federaţia Română de Fotbal (FRF), într-un comunicat de presă. „Copiii vor avea la dispoziție 6 ateliere, unde vor efectua diferite exerciții distractive cu mingea, dar vor avea parte și de alte surprize. Toți cei prezenți vor fi premiați de FRF”, se precizează în comunicat.

IAŞI: „Fotbal în grădiniţe”, cu Lucian Sânmărtean şi Laurenţiu Roşu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEvenimentul face parte din cel mai nou proiect al FRF – „Împreună Suntem Fotbal în grădinițe”. Acesta a fost lansat joi, 8 noiembrie, la Iaşi, partenerii FRF fiind Primăria Iași şi Inspectoratul Școlar Județean Iași. „Deoarece fotbalul nu e doar un mod distractiv de a face mișcare, ci și contribuie direct la formarea celor mici printr-o viață sănătoasă și un set de valori importante, Federația Română de Fotbal vine în spijinul preșcolarilor și oferă asistență grădinițelor ce doresc să aducă fotbalul în viața copiilor. (…) Federația Română de Fotbal susține practicarea fotbalului de la o vârstă cât mai fragedă, astfel că grădinițele ce vor implementa în orarul copiilor cel puțin o oră de fotbal pe săptămână vor primi suport din partea FRF. Acesta constă în echipament, mini-porți mobile, mingi și elemente necesare pentru delimitarea suprafeței de joc”, se precizează pe portalul FRF.

La lansarea proiectului au fost prezenţi primarul Mihai Chirica, Ciprian Paraschiv, manager Dezvoltare Fotbalistică în cadrul FRF, Genoveva Aurelia Farcaș, şefa ISJ Iași, Lucian Sănmărtean, manager sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF și Laurențiu Roșu, selecționerul reprezentativei U18. Primarul Mihai Chirica a furnizat, în această dimineaţă, detalii despre proiect pe pagina proprie de Facebook, dar postarea a atras critici aspre din partea ieşenilor. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: FRF)

Articolul precedentBătrân lovit în plin de mașină – în comă, transferat la Iași
Articolul următorDirectia Silvica Neamt – Ofertă spre vânzare lemn de foc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.