gheorghe si ilinca nichita

Fiica primarului Iașului, Ilinca Nichita, se numara printre ultimii beneficiari de autorizatii de construire emise de primarie în 2014. La finele anului trecut municipalitatea a eliberat 77 de autorizatii de construire. Majoritatea dintre acestea vizeaza realizarea unor bransamente la retelele de utilitati. Printre beneficiarii ultimelor autorizatii emise de municipalitate se numara si fata primarului. Mezina primarului, Ilinca Nichita, cea care s-a casatorit in toamna lui 2014, si-a inchis inainte de nunta cabinetul notarial pe care il avea in Valea Lupului, pentru a se muta in centrul Iasului. Amenajarea cabinetului la parterul unui bloc de pe Independentei, vizavi de spitalul Sfantul Spiridon, a fost finalizata, in decembrie mezina primarului primind autorizatia de construire necesara pentru montarea unei firme luminoase. In plus, municipalitatea a aprobat infiintarea unei spalatorii auto in incinta statiei peco Lukoil de pe bulevardul Socola 114. Constantin Radeanu, patronul restaurantului Castel, a primit si el autorizatia pentru construirea a 44 de vile pe o parcela de pe strada Trei Fantani, de langa Pasarela Bucium. Mitropolia a primit aviz pentru continuarea lucrarilor de renovare, urmand a fi reabilitate si imprejmuirile. In plus, firma SC Romania Area Network SRL ar urma sa inceapa ingroparea cablurilor de pe stalpi pe traseul Hotel Moldova – Anastasie Panu – Sf. Lazar, Podu Rosu, Splai Bahlui mal stang, Podul Alexandru cel Bun, dar si pe Pacurari – Arcu – Cuza Voda – Armeana – C. Negri, Achim Stoica – Hotel Moldova.

CEC-ul vrea sa il comemoreze pe Cuza cu un bust

La capitolul certificate de urbanism, cei din primarie au fost mult mai activi, fiind eliberate 211 astfel de documente. Primaria a aprobat modernizarea strazii Teascului, dar si infiintarea unei toalete in Parcul Expozitiei, fiind emis si certificatul pentru proiectul de modernizare al Parcului de la Teatrul National. Nu in ultimul rand, CEC Bank a solicitat primariei autorizarea amplasarii in oras a unui bust al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, fondatorul Casei de Economii si Consemnatiuni.

SURSA: Bună Ziua Iași

FOTO: adevarul.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu-i o noutate si fostul primar de Roman si-a facut fica notareasa si a plasat-o aproape de centru, ca asa-i la noi .

Comments are closed.