reclama autocenter

cjas iasiPentru a veni în sprijinul persoanelor care nu au intrat în posesia cardului naţional de sănătate în perioada 4- 8 Mai, Biroul de eliberare a cardului de sănătate din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iaşi își va prelungi programul de lucru fiind deschis în intervalul orar: 8:00 și 18:00.

Tot pe această cale reamintim asiguraților că persoanele care nu au intrat în posesia cardului naţional de sănătate, Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi a realizat suplimentar posibilitatea de programare online pe site-ul CAS Iaşi, http://www.cnas.ro/hih/ în vederea solicitării cardul naţional de sănătate. Asiguraţii pot solicita documentul şi direct la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi.

Procedură de depunere a cererii în format electronic se va realiza prin completarea unui formular ce va cuprinde: numele, prenumele şi CNP-ul, urmând ca persoana care a lansat cererea să primească în timp real un răspuns, ce va conţine numărul de înregistrare a solicitării și dacă acest card de sănătate se află sau nu la CJAS Iaşi precum şi data de la care îl poate ridica. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNEAMŢ: Reducerea poluării cu nutrienţi agricoli în dezbatere la Piatra Neamţ
Articolul următorAurelia Simionică: ”Voi susține proiectul Pieței Centrale până la capăt”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.