Codul portocaliu de ninsori și viscol a lăsat urme în handbalul românesc. Alegerile pentru funcția de președinte, programate astăzi, au fost amânate, la o dată care va fi anunțată ulterior. Din aceeași cauză și HCF Piatra Neamț n-a mai putut juca sâmbătă prima etapă din returul seriei Est din liga secundă, contra Dunării Giurgiu, meciul fiind amânat din cauza ninsorii abundente.

Așa s-a întâmplat și în derby-ul Ligii naționale Masculine dintre HCM Constanța și Știința Bacău, amânat din cauza drumurilor impracticabile. Tot din cauza condițiilor meteorologice, partidele amicale, care au fost programate în ”triunghiularul” amical dintre Ceahlăul, Petrotub Roman și FCM Dorohoi au fost anulate. Conducerea tehnică a echipei pietrene a optat pentru o ședință de pregătire fizică, urmată de o zi de pauză.

Marți la ora 15, dacă condițiile meteo vor permite, lotul Ceahlăului va decola de pe Aeroportul din Bacău, cu destinația Croația, pentru a participa la Winter Cup 2014. Datele meteo, spun, însă, că miercuri, 29 ianuarie, în zona de nord-est a țării va ninge, iar maxima se va situa în jurul valorii de minus 6 grade Celsius. (C.S.)

Articolul precedentȘteț lăudat pentru munca depusă
Articolul următorHCM Roman – Neptun Constanţa 28-24