IARNA LA NEAMŢ: Veşti bune în aşteptarea iernii!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRaportarea ISU Neamţ de sâmbătă dimineaţă, 16 ianuarie, abundă de veşti bune. Râul Bistriţa curge liber, nu sunt drumuri care să ridice probleme şi nu avem localităţi nealimentate cu energie electrică. Veştile de la ANM nu sunt la fel de bune, dar, după cum afirmă cei de la ISU, drumarii sunt pregătiţi.

„Din datele primite verbal de la SGA Neamţ, râul Bistriţă curge liber având gheaţă la maluri. Nu sunt semnalate probleme deosebite. Râul este monitorizat de personal din cadrul SGA”, potrivit Raportării ISU.

„Secţia Neamţ a CNADNR a acţionat cu 19 lucrători şi 19 utilaje pentru răspândire de material antiderapant pe 8 drumuri naţionale (starea părţii carosabile este umedă tratată cu material antiderapant): DN 15 – 4 ATB cu RSP +L; DN 15 B – 3 ATB cu RSP +L; DN 15 C – 3 ATB cu RSP +L; DN 15 D – 3 ATB cu RSP +L; DN (15E+15 F – 1 ATB cu RSP +L; DN 2 – 3 ATB cu RSP +L; DN 12 C – 1 ATB cu RSP +L; DN 17B – 1 ATB cu RSP +L. Stoc antiderapant: sare 2.062 tone şi nisip 3.152 tone. Drupo şi ceilalţi operatori care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene sunt în baze pregătiţi pentru a interveni. Stoc antiderapant: sare 166 tone şi nisip 330 tone”, conform aceleaşi Raportări.

„Pentru prevenirea decesului prin hipotermie, în centrele speciale au fost cazate 55 de persoane: 27 la centrul din municipiul Piatra Neamţ; 7 la centrul din municipiul Roman; 7 la centrul din oraşul Târgu Neamţ; 14 la centrul din oraşul Roznov. La ora raportării, nu sunt localităţi nealimentate cu energie electrică”, se mai precizează în comunicarea ISU Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMembru al „Academiei Infractorilor” reţinut de poliţiştii nemţeni
Articolul următorAtenţie părinţi! Calendarul simulărilor Evaluării Naţionale şi Bacalaureatului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.