I-a smuls din mână portofelul cu 1700 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 40 de ani din Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri, 8 decembrie, de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi pentru comiterea unei tâlhării calificate.

În seara de 24 noiembrie, acesta i-ar fi smuls portofelul din mână unui bărbat, pe o stradă din Iaşi. În portofel erau 1.700 de lei. Victima a sesizat poliţia, iar, ieri, poliţiştii l-au identificat pe suspect şi l-au adus la sediul poliţiei pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările continua în dosarul penal de tâlhărie calificată.

A.C.

Articolul precedentSenator Eugen Țapu-Nazare (PNL): ”Traseul european al Republicii Moldova trebuie să devină ireversibil!”
Articolul următorŞoferiţă rănită grav după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Are școli de corecție sunt in Romania?Că ar trebui câte una in fiecare judet,acolo unde ar trebui sa fie absorbiți și elevii care abandonează învățământul obligatoriu,că sigur acest hot de portofele a abandonat învățământul obligatoriu la vremea lui…

Comments are closed.