Huzur în școli, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Școlile din Neamț par să fie asigurate pentru anotimpul rece. Potrivit autorităților locale și județene, până acum, nu s-a plâns niciun elev și niciun profesor din cauza temperaturilor scăzute de afară. „La Primăria Piatra Neamț nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la alimentarea cu energie termică. Locato se ocupă de asigurarea căldurii în școllile din Piatra. Până acum nu avem nicio sesizare”, a declarat Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Nici la Inspectoratul Școlar școlile n-au „îndrăznit” să se plângă. „Nu există nicio plângere în acest sens. Nu ne-a spus nimeni că nu ar avea căldură în școli. Oricum, s-ar adresa mai întâi primăriilor, dar cred că n-a fost cazul”, a declarat Gabriela Banu, inspector școlar general adjunct. Cu două săptămâni înainte de începutul noului an școlar, CJ Neamț a solicitat primăriilor din județ date despre necesitățile unităților de învățământ. (M. TEODOROF)

Articolul precedentFestivalul “Brazii altfel”
Articolul următorSpitalul Bisericani ar putea polua pietrenii

2 COMENTARII

  1. DAR CINE SA SE PLANGA DACA DIN 5 SCOLI AMAI RAMAS UNA CACI S.AU REDUS DRASTIC TOTII AU PLECAT IN UE UNDE SE PARE CA VIATA E MAI ROZ CA LA P NEAMT UNDE INTERLOPPI ISI FAC DE CAP INPREUNA CU POLOITICIENII CORUPTII POLITIA SI TOT FELUL DE ZIGANI IN PIATRA DAI CU PUSCA SA VEZI TINERI DE 30 ANI DOAR FII DE BANI GATA SI ODRASLELE POLITICIENILOR IN REST VEZI NUMAI PENSIONARI LA RIDICAT PENSIA FUNCTIONARI DE BANCI ,CATE UN POLITAI DACA NU ARE DE FACUT ROST DE CARNE DE PORC DE CRACIUN CATIVA CERSETORII , ZIGANI FLAMANZI LA TOT PASUL, SI CATE UN PROFESOR INGHETAT DE FRIG ASTA-I P NEAMT IN 2013.

  2. Dvs. vi se pare „huzur” ceva absolut normal, ce ține strict de confortul secolului al XXI-lea? Adică, să funcționeze sistemul de încălzire într-o școală și să curgă apa „din perete”? Până la urmă, ce înseamnă huzur? Să învețe elevii în condiții civilizate?

Comments are closed.