Hoții din Văleni au fost arestați, polițiștii le-au probat 20 de furturi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei dintre cei 4 suspecți, ridicați de poliție, în ziua de 10 septembrie, după descinderile făcute în cartierul Văleni, au fost arestați.

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 11.09.2020 şi până la data de 10.10.2020, a inculpaţilor: – SAHULEA COSMIN DANIEL, cercetat în dosarul nr. 3346/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată (8 acte materiale); -CUCU ALEXANDRU, cercetat în dosarul nr. 3346/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată (6 acte materiale); -CUCU DARIUS, cercetat în dosarul nr. 3346/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată (6 acte materiale). Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare procuror”, a decis judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Piatra-Neamț.

Cei 3 indivizi erau suspecți în dosare de furt din locuințe și din societăți comerciale, iar în ziua în care au fost ridicați de poliție, li s-au făcut și percheziții domiciliare, pentru a li se putea proba activitatea infracțională.

C.M.

 

Articolul precedentL3S1 Bradu Borca a debutat cu înfrângere, CSM Ceahlăul nu a jucat
Articolul următorAlți 26 de nemțeni au aflat că sunt infectați cu coronavirus. Sunt 177 de noi cazuri în regiunea Nord-Est