0:00

Hoți de combustibil prinși în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri cu vârste între 20 și 21 de ani, din Dumbrava Roșie, Girov și Piatra Neamț, care s-au specializat în furul de combustibil din autoutilitare parcate, au fost prinși pe 7 ianuarie 2023, pe când erau la plimbare, cu mașina, prin Bicaz.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie – ianuarie, tânărul, de 20 de ani, din Dumbrava Roșie, singur sau ajutat de ceilalți, ar fi sustras, în mod repetat combustibil, prin forțarea capacelor rezervoarelor autoutilitarelor aparținând unor agenți economici, din Bicazu Ardelean, Tașca și Tarcău, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.500 de lei”, conform Poliției Neamț.

În urma documentării activității infracționale, cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și tentativă de furt calificat. Pe 7 ianuarie au fost prezentați instanței de judecată, față de tânărul de 20 de ani fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalți doi fiind plasați în controlul judiciar pentru 60 zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. (G. S)

Articolul precedentDoi adolescenți de 15 ani, răniți în accident
Articolul următorPompier din Piatra-Neamţ şi ambulanţieri din Paşcani, salvatori și în timpul liber
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.