Polițiștii din cadrul Secției Rurale Ion Creangă au reținut un tânăr de 23 de ani, în ziua de 10 martie, sub acuzația de furt calificat. Astăzi, 11 martie, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea luării unei măsuri preventive.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 2 – 5 martie 2021, tânărul ar fi pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Icușești, de unde ar fi sustras mai multe aparate electrocasnice, iar dintr-o anexă a imobilului ar fi sustras 1.600 de kilograme de făină și 500 de kilograme de cereale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”De asemenea, la data de 9 martie 2021, cel în cauză, având fața acoperită, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces într-o societate comercială din Icușești, de unde ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice și un telefon mobil, fiind depistat în flagrant delict de un tânăr de 21 de ani”. 

După asemenea fapte, este de așteptat ca procurorul de caz să-l trimită pe autor în fața instanței, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

C.M.

Articolul precedentO femeie și-a dat dispărut fiul de care nu mai știe nimic din vara anului trecut
Articolul următorComuna Bîra, prima localitate din Neamț care intră în carantină, anul acesta