0:00

Primăria Piatra-Neamţ organizează vineri, 24 ianuarie, manifestarea „Hora Unirii”,  dedicată împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. Cu începere de la ora 11:00, pe platoul Curţii Domneşti, se va desfăşura tradiționala „Horă a Unirii”. Programul integral al evenimentului este următorul:

  • 11:00 Deschiderea evenimentului;
  • 11:05 Intonarea Imnului Naţional;
  • 11:10 Cuvântul oficialităţilor;
  • 11:25 Hora Unirii;
  • 11:40 Spectacol folcloric realizat de ansamblul Folcloric  „Floricică de la Munte ” al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”.

Hora Unirii, pe 24 ianuarie, pe platoul Curţii Domneşti, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Continuăm tradiția de a marca această importantă zi din istoria românilor cu evenimentul Hora Unirii, ajuns la cea de a VII-a ediție.  Sperăm că și anul acesta vom avea un public numeros  pentru a marca  momentul în care Alexandru Ioan Cuza a înfăptuit un pas important în formarea României Mari”, a declarat primarul Dragoş Chitic. Manifestarea este organizată de Primăria Piatra-Neamț, în parteneriat cu Garnizoana Piatra-Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”. (M.C.)

Articolul precedentAteliere de jocuri logico-educative la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorScandalagiu reținut pentru lovirea unei bărmănițe și distrugerea localului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.