hcm roman florentin peraHCM Roman a făcut o repetiţie utilă înaintea startului în noul sezon competiţional, clasându-se pe locul doi la un puternic turneu amical disputat în Cehia, “Slováckýpohár 2015″.

În primul meci jucat marţi, 18 august, echipa antrenată de Florentin Pera şi Viorel Lazăr a învins campioana Olandei, Sercodak Dalfsen, cu scorul de 33-20. Apoi, miercuri, 19 august, HCM Roman a dispus de campioana Cehiei, DHK Banik Most, cu scorul de 29-21. Joi, 20 august, HCM Roman a trecut de campioana Belarusului, BNTU BelAZ Minsk, cu scorul de 27-24, iar vineri, 21 august, a obţinut al patrulea rezultat pozitiv, după ce a învins şi vicecampioana Sloveniei, RK Zagorje, cu scorul de 24-21. În ultimul meci pe care l-a disputat în cadrul turneului, sâmbătă, 22 august, HCM Roman a pierdut în faţa vicecampioanei Rusiei, Lada Togliatti, cu scorul de 31-34 (la pauză 16-19), terminând turneul pe locul secund.

Tehnicianul Florentin Pera s-a declarat mulţumit de evoluţia handbalistelor romaşcance, apreciind faptul că jocul echipei pe care o antrenează este în creştere. Vineri, 28 august, HCM Roman joacă primul meci oficial din noul sezon în deplasare cu HC Zalău. Mihai STOIAN

Articolul precedentDoctorii şi profesorii vor salarii şi mai mari!
Articolul următorFC Ceahlăul începe campionatul cu salarii restante!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.