reclama autocenter
Cristina Zamfir (89)
Cristina Florina Zamfir (89)

HCM Roman pleacă cu un avantaj minim în returul de săptămâna viitoare, de la Brașov, din optimile de finală ale Cupei EHF. Echipa lui Florentin Pera s-a impus, duminică dimineaţă, 10 ianuarie, cu scorul de 22-21, la capătul unei partide de luptă. La finalul meciului, în timp ce saluta publicul, jucătoarea Cristina Florina Zamfir s-a prăbuşit pe parchetul Sălii Polivalente din Roman, unde a rămas minute bune. Spectatorii au scandat “Cristina”, după care jucătoarea Coronei Braşov s-a ridicat lividă, acuzând o cădere de calciu. După ce personalul Ambulanţei Neamţ i-a acordat primul ajutor şi i-a pus perfuzii, Zamfir a fost capabilă să meargă la vestiare şi să se dezechipeze.

Carmen Stoleru (stânga) şi Crsitina Zamfir (dreapta)
Carmen Stoleru (17) şi Cristina Florina Zamfir (89)

„Mă bucur că am câștigat prima manșă și că am legat a opta victorie consecutivă. Este un plus de moral pentru următorul joc. Vreau să felicit fetele pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă și pentru angajament. Puteam să câștigăm la o diferență mai mare, dar am suferit în situațiile de unu la unu și am făcut câteva greșeli tehnice, normale având în vedere că venim după o pauză lungă. Mulțumim publicului, a fost fantastic”,a declarat Florentin Pera, antrenorul principal al formaţiei HCM Roman.

„E un rezultat care poate fi întors la Brașov. Sper să avem toate fetele sănătoase la ora returului. A fost un spectacol sportiv pentru toți spectatorii. Am ratat câteva situații de unu la unu în momente cheie. Romanul are 1-0 în minutul 1, cam așa se calculează avantajul din acest meci”, a spus, la rândul lui, Bogdan Burcea, tehnicianul Coronei Braşov.

Partida retur va avea loc, duminica viitoare, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor din Braşov. (Mihai STOIAN; FOTO: Jurnal sportiv)

Articolul precedentSfaturi la începerea şcolii
Articolul următorFC CEAHLĂUL: Alexandru Ichim a semnat cu ACS Berceni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.