pietricica turism

Întreruperea campionatului nu a fost deloc benefică pentru handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamț. După ce în tur au câștigat la trei goluri confruntarea din deplasare cu Știința București, sâmbătă, 25 martie, Rotaru-Teleucă și compania au pierdut la un gol, scor 22-23 (10-10) partida retur. Numărul mare de ratări și posibilitatea redusă de a face schimbări au condus la această înfrângerea la limită a formației gazdă. Principala marcatoare de la HCF a fost Oana Rotaru-Teleucă, autoare a 6 goluri.

“Am ratat foarte mult, iar arbitrii au înclinat balanța, cu 10-15 %, în favoarea oaspetelor. Poate am greșit că am acceptat un arbitru (M. Pârvu) din București. Am condus cu 7-3, însă ne-au egalat la pauză, 10-10. Ne-am dus apoi la 13-10 și de acolo am început sarabanda ratărilor. Bucureștenele au fost mai pragmatice decât no, însă consider că ne-am bătut singure“, a spus antrenorul pietrencelor Dan Valentin.

În clasament, HCF a rămas pe locul al 7-lea, cu 25 puncte și va juca, pe 6 aprilie, la CSM II București. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)