tg daniel harpaPrimarul Daniel Harpa a infirmat zvonurile din ultima perioadă, care îl dădeau ca și plecat la București, cu tot cu familie.

Zvonistica din Târgu-Neamț mai spunea că edilul ar lua în calcul și o candidatură pentru anul viitor la Parlament, eventual la Senat din partea UNPR.

Despre toate acestea primarul Harpa spune că sunt intoxicări venite din partea Opoziției. Mai mult confirmă oficial că va candida pentru încă un mandat la primărie.

„Sunt doar intoxicări ale unor persoane din cealaltă tabără, adică din Opoziție. Eu voi fi candidatul PSD la Primăria Târgu-Neamț în 2016. Am depus o muncă asiduă în cei trei ani de zile, am realizat ce nu au realizat alții în 12 ani și cu ajutorul lui Dumnezeu o să duc la final acest mandat. În momentul când mă voi hotărî să ies din politică voi pleca și din PSD. Am o singură locuință în Târgu-Neamț construită înainte de a fi primar cu bani împrumutați de la Pireus Bank și asta se poate verifica. Pentru această casă plătesc lunar o rată. În rest, totul sunt minciuni , răutăți și multă intoxicare”, ne-a spus edilul.

Cât privește pe viceprimarul Traian Humulescu, edilul ne mărturisește că are cu acesta o relație foarte bună.

„Am o relație foarte bună cu domnul viceprimar, mai ales că eu am fost cel care am insistat în 2012 să fie cu mine în echipă și să fie și viceprimar. Este păcat însă că unele persoane care au venit în partidul condus de domnul viceprimar umblă cu intoxicări. Repet! Nu plec la niciun Parlament, voi continua proiectele începute în 2012, pentru că vreau să fac din Târgu-Neamț un oraș turistic, un oraș curat, modern. Aici locuiesc și eu și familia mea și ne dorim cu toții să trăim în condiții civilizate. Aici voi locui în continuare. Ca și președinte al PSD Târgu-Neamț, am reușit să formez o echipă de oameni competenți, tineri, iar pe listele Consiliului Local de anul viitor nu se vor mai regăsi aceeași consilieri PSD care sunt acum. Se vor mai regăsi și din actualii, dar doar cu cei cu care am colaborat bine și până acum și care m-au ajutat în proiectele mele”, a mai spus edilul.

Primarul Harpa ne mai spune că abia după al doilea mandat de primar se va retrage, luând în calcul și o candidatură la Parlament.

„Voi candida în 2016 la funcția de primar din partea PSD. Însă va fi și ultima candidatură la primărie. Consider că două mandate sunt de ajuns, asta dacă cetățenii vor considera că-l merit și pe al doilea. După al doilea mandat, ori voi rămâne în politică, ori mă voi retrage de tot și din politică. Nu știu dacă voi reveni în structurile Ministerului de Interne, dar iau în calcul și o candidatură la Parlament în 2020”, mai spune primarul Harpa.

Edilul consideră că în eventualitatea în care PNL va ajunge la guvernare, iar PSD în Opoziție, acest lucru nu-i va afecta șansele la primărie.

„În măsura în care m-am ținut de cuvânt ce am promis în 2012 , nu văd nicio problemă dacă PNL vine la guvernare. Dar ținîndu-se cont la cum merg lucrurile și la cât de multe a făcut Guvernul Ponta sunt sigur că în 2016 guvernarea va fi a PSD-ului și a UNPR-ului. Plus că la primărie se votează omul, ca să nu mai spun că am depus eforturi susținute pentru a realiza ceva în acest oraș, iar pentru acest lucru mi-am riscat și sănătatea”, a conchis edilul. (C.T. STURZU)

Articolul precedentOfertă pentru anul școlar 2015-2016 – ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „MOLDOVA” DIN ROMAN
Articolul următorSpălare de bani şi evaziune – prejudiciu de 8 milioane de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.