Harpa „atacat” la Primărie de un subordonat pe linie administrativă, ZCH NEWS - sursa ta de informații Vineri, 25 martie la Cinema „Dacia Panoramic” în prezența președintelui PMP Traian Băsescu, a a fost lansată oficial candidatura pentru la funcția de primar la Târgu Neamț a lui Adrian Mironeasa. Interesant este că, în calitate de director al societății Centrul de Întreținere Urbană , societate subordonată Consiliului Local și primarului Daniel Harpa, candidatul PMP la fotoliul de primar al orașului este, începând de vineri,adversarul politic al șefului său pe linie administrativă, nimeni altul decât edilul orașului.

Întrebat despre noua sa postură de candidat la primărie Adrian Mironeasa recunoscut pentru umorul său ne-a spus: „De azi, sunt oficial candidat la Primăria Târgu-Neamț din partea PMP. Cred că voi obține 25% la alegeri”.

Despre candidatura lui Adrian Mironeasa la primărie consilierul județean Mircea Pintilie ne-a declarat: „Eu l-am convins să candideze și chiar înainte de primul nostru candidat domnul Boroianu am vorbit cu el despre candidatură. Îi doresc mult succes și sper să scoată măcar trei consilieri, deoarece la funcția de primar nu are șanse”.

Adrian Mironeasa a împlinit vârsta de 64 de ani și are doi băieți căsătoriți. Acesta fost maistru energetician la Electrica Moldova și la E-ON , după care s-a pensionat. Parcursul profesional l-a adus în prim-plan ca și director la SC ECO TG și actualmente director la Centrul de Întreținere Urbană societăți subordonate Consiliului Local.

C.T. STURZU

 

Articolul precedentCazul de la școala din Horia: Anchetă, avocatul poporului și psihologii care vor evalua elevii
Articolul următorCele patru proiecte erau trei (cu o suplimentare) la Consiliul Județean Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Cel putin are curaj, si-a facut publica candidatura si nu se teme sa „lupte” cu cei ce inca n-au avut curajul sa recunoasca public ca se vor contra-candidati seriosi pentru actualul si viitorul primar Harpa!
    Oricum, voturi nu va lua de la actualul primar ci mai mult incurca pe cei ce ar vrea (sau nu prea) sa intre in lupta, asta daca sunt constienti ce sanse au (sau nu au)!
    Eu totusi cred ca vom avea parte de surprize mari, pana la startul oficial al campaniei electorale … inclusiv o renuntare de ultim moment, de mare rasunet!

  2. DACA VA FACE CAMPANIE CU SERIOZITATE …VA AVEA UN PROCENTAJ 55%……CAMPANIA E CHEIA CISTIGULUI….INCEARCA… CU TUPEU SI VEI VEDEA CA NU E GREU …..IN ORAS ESTE CUNOSCUT …..CHIAR MAI CUNOSCUT DECIT ACTUALUL PRIMAR…..DOAR CA A STAT LINISTIT IN LOCUL SAU EEE CEASUL SA INCERE SI PRIMAR ……MULT SUCCES !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.