Halal profesor! Sex contra notă mai mare!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn conferențiar de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației) a fost trimis în judecată, joi, 25 august, de Parchetul Judeţean Iași, se precizează într-un comunicat de presă al instituţiei, citat de Parchetul Înaltei Curţi.

Constantin Petrovici, aflat sub control judiciar, este acuzat de “trafic de influență, fals intelectual și folosirea abuzivă a funcției în scop sexual”.

„În zilele de 16 și 17 iunie 2016, inculpatul Petrovici Constantin i-a solicitat unei studente să întrețină relații sexuale cu el pentru a o promova la disciplina «Didactica activităților matematice pentru învățământul preșcolar și primar», al cărei titular este. La data de 17 iunie 2016, inculpatul a consemnat în catalogul Facultății de Psihologie și științe ale Educației, corespunzător anului universitar 2014-2015, faptul că studenta a obținut nota 5 la disciplina respectivă deși, în realitate, aceasta obținuse nota 3. Totodată, inculpatul i-a dat de înțeles aceleiași studente că a determinat secretarul facultății să facă modificările necesare din catalogul electronic, în sensul inserării notei 5 în locul notei 3, urmând a-i solicita studentei să aibă relații sexuale cu el”, potrivit rechizitoriului procurorilor ieşeni.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Tribunalului Iași. (ZCH NEWS)

Articolul precedentUn nou incendiu la fosta fabrică ”Butoiul” din Roznov
Articolul următorMercedes în flăcări la miezul nopții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.