Mai mulţi cetăţeni din satul Topoliţa, comuna Grumăzeşti ne-au semnalat faptul că, de mai bine de o lună de zile, stâlpi ce ar aparţine companiei Telekom România stau prăbuşiţi ori prin curţile oamenilor, ori agăţaţi pe firele altor stâlpi de pe străzile satului.

Un astfel de stâlp este şi pe str. Mânăstirii, vis-a-vis de fostul SMA Topoliţa, despre care locuitorii din acea zonă ne spun că au anunţat autorităţile locale, dar nu s-a deranjat nimeni să rezolve problema.

Aceşti stâlpi sunt un mare pericol. În altă zonă unul stă să cadă şi nu mai are mult şi va cădea. Doamne ferește să cadă peste un copil. Un alt stâlp are firele agăţate şi sunt sprijinite de firele unui alt stâlp. De la primărie ni s-a spus că au anunţat pe cei de la Telekom, dar până acum nu a venit nimeni. Şi ca să suni la deranjamente la Telekom te costă 1 euro pe minut convorbirea”, ne spune un cetăţean din satul Topoliţa.

Contactat telefonic, Matasă C. Constantin, viceprimar al comunei Grumăzești, ne-a declarat: „Fiind vorba de o firmă privată, noi i-am sunat de acum trei săptămâni. Au venit, s-au uitat şi au plecat. Apoi le-am mai făcut o sesizare. Le-am spus şi oamenilor să-i sune şi ei. Sunt particulari şi nu prea ai ce le face”.

C.T. STURZU

Articolul precedentFOTO: Explozie într-un bloc! Pompierii intervin
Articolul următorCoronavirus: 5 noi persoane pozitive în Neamț, creștere cu 27 de cazuri în Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.