Greu de convins, varianta comerciant de brazi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Botoşani, numit probabil din simpatie „ghinionist” de către Biroul de presă al IPJ Botoşani, s-a lăsat extrem de greu convins să nu mai vândă brazi de Crăciun, deşi nu îndeplinea condiţiile legale.

El a fost prins de două ori în aceeaşi zi (17 decembrie) de oamenii de ordine vânzând pomi specifici perioadei „fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege”.

„În jurul orelor 13:30, în cadrul unei acțiunii organizate în Piața Centrală din municipiul Botoșani, a fost depistat numitul B.D. de 36 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce oferea spre vânzare 2 pomi de Crăciun (brazi), fără însă a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Tot ieri, la orele 17:00, pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, numitul B.D. a fost depistat iar de lucrătorii de poliţie în timp ce care oferea spre vânzare, de această dată, 4 pomi de Crăciun (brazi) fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege”, se precizează în comunicatul IPJ Botoşani.

Poliţiştii au mai găsit, tot la Piaţa Centrală, 4 brazi abandonați.

Pentru prima faptă, B.D. a fost amendat cu 2.000 lei, iar pentru cea de a doua s-a ales doar cu un avertisment. S-a dispus confiscarea celor 10 brazi, care au fost predaţi, pe baza de proces-verbal, la Ocolul Silvic „Mihai Eminescu”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentStudentă din Neamţ moartă în accident la Bălţaţi
Articolul următorDacă aţi văzut-o, sunaţi la 112!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.