promotie perla 1

* Perla Invest îi poftește pe cei mari și pe cei mici să testeze locul de joacă

Societatea Perla Invest a început luna octombrie cu una din cele mai interesante promoții pe care le-a desfășurat de la începutul activității: Promoția Toamnei la Telegondolă se adresează familiilor, cu predilecție copiilor, pentru care Perla Invest lansează invitația de a veni pe Cozla să testeze ineditul loc de joacă amenajat special pentru ei. Cu titlu de surpriză, directorul societății, Cătălin Goldan, anunță că astăzi, 4 octombrie, urcatul pe Cozla cu telegondola este gratuit, tocmai pentru a da posibilitatea celor mici, dar și celor mari, să se convingă de minunățiile amenajate la locul de joacă.

”Oferim posibilitatea părinților să verifice acest loc de joacă și oferim gratuit accesul cu telegondola. Gratuit va fi și accesul în Cozla Kids Igloo, pentru un adult și un copil. Desigur, pentru a evita aglomerația, am stabilit un maximum de 60 de copii care să intre în locul de joacă în același timp, pentru a respecta toate normele de siguranță. Ca parte a promoției, restaurantul Popasul Haiducilor oferă gratuit o ciocolată caldă fiecărui copil”, a declarat Cătălin Goldan.

Proaspăt reconfirmat în funcția de manager al Perla Invest, acesta promite că surprizele vor continua pe tot parcursul lunilor octombrie și noiembrie și lansează invitația tuturor părinților: ”Oferiți copiilor dv. activități recreative, după școală, într-un ambient plăcut și cu aer curat, la înălțime, în Cozla Kids Igloo! Promoția Toamnei la telegondolă se adresează familiilor, în special copiilor, pentru care am înființat un loc de joacă special, la înălțime, unic în România, pe Muntele Cozla, în Igloo, pe care l-am numit Cozla Kids Igloo. Copiii pot găsi diverse activități, trambuline, jucării gonflabile, badminton, toate într-o suprafață generoasă de 800 mp, care poate găzdui cel mult 60 de copii”.

Managerul Perla Invest anunță și că, la două bilete cumpărate de adulți de la casieria telegondolei (40 de lei), copilul primește gratuit accesul cu telegondola și ore nelimitate în ziua în care s-au cumpărat biletele. Promoția este valabilă în limita a maximum 60 de copii în același timp și doar pentru cei cu vârste până-n 14 ani. Dacă o familie are doi copii, pentru a beneficia de promoție și al doilea copil, părinții trebuie să mai cumpere un bilet de telegondolă, de 20 lei. Cum s-ar zice, cu 60 lei, doi copii au plimbare gratuită cu telegondola și timp nelimitat în Cozla Kids Igloo, iar părinții au garanția că aceștia se vor distra. Atenție, copilul trebuie să fie însoțit de un adult la urcare în telegondolă, chiar dacă, ulterior, el rămâne în grija personalului de la locul de joacă.

În același timp, pentru aceleași două bilete în valoare de 40 lei și în baza voucher-ului primit de la casieria telegondolei, Restaurantul Popasul Haiducilor oferă părinților o cafea, un ceai sau o cană de vin din partea casei, în funcție de preferințe. Pentru trei bilete de adult (60 lei), se oferă două cafele, două ceaiuri sau două căni de vin. Același voucher, la o comandă minimă de 50 de lei, oferă prânzul gratuit pentru un copil însoțit de cei doi adulți care și-au cumpărat biletele. (Z.C.H.)

Articolul precedentA început campania, Iar SE INTERZICE propaganda politică în școli
Articolul următorDesecretizarea întâlnirii „tăcute”

1 COMENTARIU

Comments are closed.