„Grădinar” nou la Centrul de Întreținere Urbană Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Andrei Grădinaru (ultimul din stânga)
„Grădinar” nou la Centrul de Întreținere Urbană Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Dorin Grădinaru
„Grădinar” nou la Centrul de Întreținere Urbană Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Cristi Cozma

Andrei Grădinaru este noul director al societății Centrul de Întreținere Urbană (CIU), societate subordonată Consiliului Local Târgu-Neamț.

În vârstă de 25 de ani, Andrei Grădinaru este fiul cunoscutului om de afaceri târgnemțean Dorin Grădinaru, fost consilier local PDL și actual administrator al firmei DZC Construct SRL. Din păcate, Andrei Grădinaru nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, fiind plecat în concediu, până pe data de 16 august.

El l-a înlocuit în funcţie pe Adrian Mironeasa, care va rămâne șef la Departamentul Deratizare și Ecarisaj din cadrul societății.

Centrul de Întreținere Urbană va mai avea un șef, la Departamentul Construcții, în persoana lui Cristi Cozma. Acesta a candidat pe listele PSD la Consiliul Local Târgu-Neamț la alegerile locale din acest an.

La sfârșitul anului 2014, Dorin Grădinaru a demisionat din Consiliul Local Târgu-Neamț, din postura de membru PDL, și s-a înscris în PSD, continuându-și afacerile pe plan local. În tot acest timp, societatea pe care o administrează a obținut lucrări la Școala Humulești și, de curând, la ridicarea noului sediu al Primăriei Vânători-Neamţ. (C.T. STURZU)

Articolul precedentPET-urile de pe Lacul Izvorul Muntelui s-au văzut şi la Piatra Neamţ
Articolul următorCa de Schimbarea la Faţă: Staţiunea Durău blocată * Puhoi de lume pe Ceahlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. la vremuri noi tot noi!!! tata Gradinaru trebuie sa intoarca la greu banii, in campania electorala din iarna.
    cat despre cozma…

  2. La varsta de 25 de ani ce experiența poate avea acest tanar director?mai putem inteba daca are vreo legatura cu faptul ca este fiul lui Dorin Gradinaru?chiar totul e pe sistem politic?vai de capul nostru de cetateni tg nemțeni….Oare domnul Mironeasa nu are de gand sa se retraga…sa mearga linistit la pensie?

Comments are closed.