Gospodărie distrusă de foc, proprietara a suferit atac de panică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn puternic incendiu a afectat gospodăria unui localnic din comuna Ștefan cel Mare. Flăcările au fost zărite pe 6 iunie, în jurul orei 11:00, iar pentru stingerea acestora au intervenit militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și voluntarii de la SVSU Ștefan cel Mare.

La sosirea acestora incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată. Până la final a ars circa 85% din acoperișul locuinței, anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 150 mp, 10 mc lemn de foc, bunurile materiale din interiorul anexelor și 30 de păsări.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Proprietara locuinței, în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată medical la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital”, a anunțat ISU Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentL4 Victoria Horia e a patra formaţie care realizează eventul în ultimii 10 ani în Neamţ
Articolul următorIncendiu de vegetație cu o cauză mai puțin obișnuită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.