0:00

Doi nemțeni au rămas și fără lemn, și fără bani în buzunar, după ce au fost prinși cu marfa ilicită pentru care nu aveau acte. Unul dintre aceștia a căzut în abatere pe 3 noiembrie, în jurul orei 14:00. Atunci oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat în localitatea Oglinzi, o autoutilitară care transporta aproximativ 3,4 metri cubi de material lemnos, respectiv cherestea rășinoase, fără documente legale.

Ghinion: au rămas și fără lemn, și fără bani, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, din județul Suceava, a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, ce a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț“, anunță Poliția Neamț.

În aceeași abatere a căzut un bărbat de 34 de ani, din localitatea Răucești. S-a întâmplat pe 29 octombrie, în jurul orei 10:30, tot în localitatea Oglinzi. Atunci a fost trasă pe dreapta o autoutilitară care transporta aproximativ 2,5 metri cubi de material lemnos, specia brad, fără documente legale. Șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei și a pierdut prin confiscare lemnul ce a fost predat Ocolului Silvic Târgu-Neamț. (G.S.)

Articolul precedentPoliţiştii locali au amendat şase cerşetori
Articolul următorConsiliul Județean Neamț amendat pentru dezinteres față de monumentele istorice
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.