Gheorghiu, absent nemotivat?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Înaintea jocului cu CFR Cluj antrenorul Marin Barbu a declarat că nu are jucători accidentați, sau indisponibili. Totuși, de pe foaia oficială de joc, a absentat ”nemotivat” mijlocașul Gheorghiu. Față de absența lui și din rândul rezervelor, nu a suflat nimeni, nicio vorbă. De altfel, înaintea plecării spre Cluj, antrenorul Marin Barbu a fost criticat de reprezentanții mass-media că în clubul Ceahlăul informațiile sunt date pe surse și nimeni nu se ocupă de organizarea conferințelor de presă, ca pe vremea când funcția era ocupată de Gelu Crăcană. Mai mult, nimeni nu știe cine eliberează acreditările pentru presă înaintea meciului cu ASA Târgu Mureș din etapa a II-a.

”Aveți dreptate, dar eu nu pot să mă ocup de așa ceva”, a fost comentariul sec al tehnicianului principal al Ceahlăului. Situația ofițerului de presă al clubului pietrean a rămas în continuare incertă, deși LPF vorbește pe site-ul propriu despre ”importanta comunicării, de realizarea unei imagini noi a fotbalului românesc tocmai de către cei responsabili cu imaginea și comunicarea fiecărui club în parte”, iar prezența unui ofițer de presă este condiție obligatorie pentru un club de Liga I în manualul de licențiere. (C. SOROCEANU)

Articolul precedentFestivalului Internaţional de Folclor „CEAHLĂUL” 2014
Articolul următorBilanţ negativ contra CFR-ului

2 COMENTARII

  1. Degringolada ,totala,fara Pinalti ,toti asteapta ,sa se intample ..ceva.Toate meciurile vor incepe cu handicap pentru Ceahlaul.Marin Barbu ,nu poate fi un antrenor de succes niciodata,nu-l recomanda nici o performanta ,ca dealtfel nici pe Florin Marin ,nu un campionat,o cupa, ceva.Dupa Garcia acum au probleme si cu Gheorghiu,halal conducatori .

  2. in aceste conditii mai bine ne-am retrage acum din campionat sa nu ne mai facem de ras atat.
    o sa fim rasii ligii 1, ca si Corona Brasov sezonul trecut.
    sunt f. dezamagit 🙁

Comments are closed.