Gheorghe Ștefan s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamț, a făcut ”mișcarea” prevăzută și așteptată de toată lumea. Acesta s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară, iar acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, 8 martie când la Piatra Neamț a sosit, după vreo 5 amânări, tot staff-ul PMP de la București, în frunte cu președintele Fundației Mișcarea Populară, fostul ministru al Învățământului, Daniel Funeriu. Acesta a fost secondat de Eugen Tomac, președinte PMP, și foștii miniștri Toader Paleologu, Valerian Vreme și Gabriel Berca. Dintre personalitățile PMP nu au lipsit cele două deputate de Neamț, Elena Udrea și Mihaela Stoica.

Reprezentanții PMP s-au arătat încântați de înscrierea primarului Gheorghe Ștefan în Fundația Mișcarea Populară și au promis că împreună îi vor convinge pe nemțeni să susțină în continuare proiectele demarate de președintele Traian Băsescu, promotorul Mișcării Populare.

”Obiectivul nostru este apropierea deciziei politice de oameni. Deficitul democrației izvorăște din faptul că cetățenii sunt departe de decizia politică. Suntem bucuroși când ni se alătură un primar pentru că primarii sunt cel mai aproape de oameni, iar Gheorghe Ștefan este printre puținii cu care am comunicat foarte bine când eram ministru. Bine ați venit în PMP, alături de proiectul Traian Băsescu și sunt sigur că o să-i luați la 11 metri pe băieții ăștia care ne conduc”, a spus Daniel Funeriu, președinte Fundația Mișcarea Populară.

”Știu că a fost un moment așteptat, știați că trebuie să vină dar nu știați când. Parteneriatul cu Traian Băsescu este cel mai bun pentru toți românii, el a reușit să salveze România pentru că noi intram într-o criză extraordinară dacă nu gândea acele măsuri care au dus la salvarea României. Aceasta este o fundație pentru români, care gândește și concepe o nouă strategie pentru modernizarea României și care caută soluții pentru o dezvoltare economică reală care în final să ducă la o creștere a nivelului de trai. Întotdeauna am fost parteneri și rămânem parteneri pentru că proiectele noastre, indiferent de natura lor sunt făcute pentru oameni. Este o echipă în care trebuie să credem și care va găsi soluții pentru România”, a declarat primarul Gheorghe Ștefan, proaspăt membru al fundației Mișcarea Populară.

”Iată avem și vești bune, mesaje concrete pentru scena politică românească. Mă bucur că proiectul nostru politic este un proiect curajos dar care are o viziune clară. Luăm parte cu toții la un eveniment care face parte din viața Partidului Mișcarea Populară. Odată cu venirea doamnei Elena Udrea la PMP a fost o primă etapă, iar acum odată cu venirea lui Gheorghe Ștefan este o nouă etapă. Odată cu venirea lui Gheorghe Ștefan, au venit și rezultatele concrete. Gheorghe Ștefan a reușit de-a lungul anilor să combată ideea că moldovenii votează numai cu stânga. Iată cei din Piatra Neamț au votat cu dreapta, iar noi avem nevoie de oameni care să ducă mai departe proiectele începute de Traian Băsescu. Sunt convins că oamenii din acest județ vor multiplica acest model politic în toată Moldova și vor spulbera stânga. Vom face echipă cu Gheorghe Ștefan pentru că noi credem că Traian Băsescu a împins țara, iar USL a dorit să ne menținem într-o stare de izolare”, a declarat Eugen Tomac, președinte PMP.

Cu aceeași ocazie, fostul ministru al Culturii Toader Paleologu a făcut trimitere la Sf. Gheorghe și la Sf. Toader ca fiind doi sfinți care au omorât câte un balaur, iar Mihaela Stoica s-a declarat mulțumită de faptul că va face echipă din nou cu primarul Gheorghe Ștefan, așa cum făceau pe vremuri.

”Sf. Toader și Sf. Gheorghe, amândoi au omorât câte un balaur. Acțiunile se completează și nu aș vrea să spun cu ce balauri luptăm noi acum. Sunt foarte bucuros să fiu alături de primarul Gheorghe Ștefan”, a spus Toader Paleologu.

”Începând de astăzi îl avem alături pe primarul Gheorghe Ștefan. L-am cunoscut făcând performanță mai întâi în afaceri și apoi în politică și administrație. Acum îl avem alături de noi și sper să fie cât mai mulți oameni care să facă această performanță alături de noi”, a declarat deputatul Mihaela Stoica, președinte PMP Neamț.

Irina CĂLIN

Articolul precedentConstituția ca și patria…
Articolul următorNeatenția i-a băgat în spital

1 COMENTARIU

  1. Era de asteptat decizia lui Gigi de a reveni la matca basista.
    Va mai amintiti de descinderea recenta a DNA, cu surle si trambite la Clubul Ceahlaul si la o serie de firme controlate de Pinalti? Baietii i-au stabilit oare orientarea politica lui Don Gigi?
    Cum mai lupta domnule DNA-ul cu coruptia de te face sa râzi.
    Se vede de la o posta ca DNA-ul face politie politica pe fata. DNA-ul a luat locul fostei Directii a 6-a a Securitatii. Nimic nu este nou sub soarele patriei, numai ca acum „beneficiem” de democratia de tip occidental,

Comments are closed.