reclama autocenter

stefan la dna 02Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să-i menţină în arest la domiciliu pe toţi inculpaţii din dosarul Microsoft şi să respingă cererea fostului ministru Gabriel Sandu de înlocuire a acestei măsuri cu eliberarea sub control judiciar. Decizia instanţei nu este, însă, definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Magistraţii, care au respins cererea lui Gheorghe Ştefan de a părăsi domiciliul pentru a face nişte investigaţii medicale la o clinică din Capitală, i-au permis, în schimb, lui Nicolae Dumitru – care are şi el probleme de sănătate – să se trateze la un spital privat din Bucureşti, în perioada 20 mai – 1 iunie.

Faptul că rămâne arestat în propria-i casă nu este singura veste proastă pentru fostul primar de Piatra-Neamţ. Curtea de Apel Bacău a respins contestaţiile formulate de apărătorii lui Pinalti în dosarul în care este acuzat de spălare de bani, aşa că procesul va intra în linie dreaptă.

Procesul, în care fostul primar este acuzat că ar fi spălat aproximativ un milion de euro, se va judeca la Tribunalul Neamţ, decizia de la Bacău fiind doar punctul final în derularea procedurilor de cameră preliminară, care includ diverse contestaţii şi excepţii pe care le pot ridica inculpaţii.

  1. MIRCEA
Articolul precedentAudi de Marea Britanie, cu ţigări de contrabandă la Borca
Articolul următorNeamț: Inspectoratul Școlar- nimic nou după concurs
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.