George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Nicolae Ciucă înseamnă stabilitate și încredere”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMembrii Comitetului Director Județean al PNL Neamț au votat în unanimitate susținerea moțiunii premierului Nicolae Ciucă, „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, prin care acesta și-a depus candidatura la conducerea Partidului Național Liberal.

În actuala Coaliție de guvernare, perspectiva  ca premierul să fie și președintele PNL reprezintă o garanție a eficienței actului de guvernare. Traversăm o perioadă dominată de crize globale, există serioase semnale care vorbesc de crize economice, de recesiuni, de aceea este nevoie de decizii rapide, articulate permanent în funcție de evoluții. Pentru actul de guvernare în sine deținerea concomitentă a funcțiilor de președinte al PNL și premier este benefică.

În plan intern, PNL rămâne fidel programului de guvernare asumat de coaliție la preluarea conducerii guvernului, iar obiectivele sale rămân stabilitatea și încrederea.

Domnul Nicolae Ciucă face performanță ca premier, a demonstrat că este un foarte bun profesionist, capabil să ia decizii benefice, sigur va reuși să coaguleze toate energiile pozitive și în interiorul PNL, ca președinte.

 Organizația județeană a PNL Neamț a fost printre primele din țară care a susținut candidatura lui Nicolae Ciucă la funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

George Lazăr

Președinte PNL Neamț

Articolul precedentFOTO: O ambulanţă de Neamţ a luat foc la Bisericani
Articolul următorSindicaliştii cer măsuri pentru protejarea populaţiei afectate de valul scumpirilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.