Stan_Viorel

În comuna Țibucani, primăria și consiliul local sunt gazdele unui conflict, care poate produce mai multe pagube chiar decât inundațiile din acest an. O parte dintre consilieri, profitând de neînțelegerile din USL, s-au gândit să-l debarce pe actualul viceprimar. Alți consilieri au ce au cu primarul Sârbu, pe care-l acuză de toate relele administrative. Chiar compoziția politică a consiliului permite acest gen de lupte, 7 useliști, 2 peremiști, 2 pepedediști și 2 din fost APEL. Pe fondul acestui conflict a apărut însă o situație, care dacă se confirmă, arată cât de mult se implică politicul peste tot.

Consilierul PRM  Vasile Manole, în plină ședință a consiliului local a anunțat că asupra lui s-au făcut presiuni pentru ca să voteze în favoarea actualului viceprimar. Evident, l-am contactat pe profesor și domnia sa ne-a confirmat declarația: ”Da, am fost sunat de inspectorul școlar general Viorel Stan, care mi-a cerut ajutorul, că a doua zi să-l susțin în ședință pe viceprimar, că e de-al nostru. Mi-a cerut să votez pentru viceprimar și mi-a spus să nu mă supăr că are sarcină de la partid, de la domnul Arsene!” Întrebat cum poate demonstra că a fost sunat, domnul Manole a spus că o poate demonstra cu desfășurătorul telefonului său. În privința conținutului convorbirii, bănuim că nu ar fi mare lucru de demonstrat, având în vedere că ne aflăm încă în perioada în care inspectorii școlari mai au posibilitatea de a influența examene, etc, deci se află, credem că oficial, sub ascultare. La rândul său, Viorel Stan, omul promovat de PSD pentru postul de „general”, neagă că ar fi avut o convorbire cu acest conținut cu profesorul de la Țibucani și că dacă a declarat asta, ”este un prost!”. (V.B.)

Articolul precedentCărţi în pregătire: „Părintele Iustin Pârvu: o misiune creştină şi românească”
Articolul următorSpitalul Roman, condus de președinta femeilor PSD

5 COMENTARII

  1. Ce, e cazul sa ne mire ceva cand e vorba de tov Stan???? Poate mai face careva si alte dezvaluiri despre nenorocitul asta,,,, de la spagile pe care le ia (la examene, pentru posturi, numiri de directori etc.) pana la “avansurile” in stilu-i ciobanesc pe care le face diverselor persoane de sex opus din sistemul de invatamant…. …. ; cat despre punerea in aplicare a oricarei comenzi politice venite de sus de la partid…. nici nu mai incape vorba: nu a avut niciodata si nu are coloana vertebrala!….. sa-si pastreze functia si sa faca bani e in stare de orice…….. rusine cu astfel de personaj la sefia ISJ Neamt!

  2. Mi-e si rusine sa mai spun: poate nu stiti ca mai nou i-a sucit mintile (daca le mai avea!!!) fufita aia cu ochii mari de la DSP……, cea care l-a nenorocit si pe farmacistul Nastasa si a despartit pe ginerele distinsului director Constantin Michiu (Dumnezeu sa-l ierte!)….. speram sa nu se strice prietenia de pahar si de partid intre Stan si Morenciu….. pt ca au de “Impartit” aceeasi fufitza………….. pe Crina!!!

    • De ce va luati de fata mosului??? Aceasta taratura subordinara care stie sa-si atinga doar interesele marsave…….; cine o cunoaste cat de cat….. stie ca ea “traieste” in umbra cuiva.. in rest este un ZERO barat!!! se pare ca are inclinatii gerontofile…… ; ei.., dar ce poate face ea cu curu, nu faceti voi toti cu capul!!!!

Comments are closed.