0:00

Ședința Consiliului de Administrație al Inspectoratul Școlar Neamț, desfășurată ieri, 22 iunie, a fost menită să aprobe lista cu punctajele rezultate din evaluarea dosarelor pentru gradațiile de merit. Întrunirea CA a fost marcată de un moment mai rar întâlnit: Ioan Milea a anunțat că și-a retras dosarul!

Cu siguranță, retragerea nu are nicio legătură cu materialul publicat în Mesagerul de Neamț – ”Ordin pe garnizoană: Gradație pentru general!”, pe care îl puteți citi aici, deși subiectul materialului îl reprezintă tocmai documente din dosarul depus de Ioan Milea.

Inspectorul școlar general Viorel Stan a dat o declarație interesantă: ”Domnul Milea și-a retras dosarul înainte de ședință. Noi nu am avut altceva ieri decât să validăm lista cu punctajele venite de la comisii. Îi respectăm decizia. Mi se pare o decizie înțeleaptă, care arată respect față de colegi și față de instituția pe care o reprezintă”.

Considerațiile de pe urmă ale inspectorului general parcă ar duce cu gândul că depunerea dosarului de către domnul Milea ar fi fost o lipsă de respect față de colegi și, mai ales, față de instituție. Acum ar trebui ca Inspectoratul să explice clar și de ce. (Ana MOISE, Valentin BĂLĂNESCU)

Articolul precedentColonelul Nițică nu mai este șef la ISU Neamț. Actualizare
Articolul următorÎncepe marea comasare a școlilor!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.