Gelu Crăcană, cel mai fervent susținător al fotbalului pietrean, pregătește o nouă apariție editorială și vine cu rugămintea de a fi sprijinit financiar în vederea realizării acestui demers scriitoricesc.

Remember-ul dedicat clubului, alcătuit din mai multe volume, a ajuns la «episodul» Gheorghe Ștefan. Din punctul meu de vedere, susținut de palmaresul echipei, este omul de numele căruia se leagă cea mai importantă perioadă din istoria aproape centenară a clubului. «Gheorghe Ștefan: galben și negru» este intitulat ultimul meu proiect, care se dorește transpus într-o nouă apariție editorială. Cartea conține interviuri, cronici, note care îl au ca protagonist pe Gheorghe Ștefan, de la intrarea acestuia în viața Ceahlăului și până la retragere. Cum de unul singur nu pot duce la bun sfârșit acest proiect, repet rugămintea de a-mi fi alături, financiar la publicarea ei. Termenii concreți îi putem discuta în privat. Public, vă mulțumesc anticipat și vă provoc să îl redescoperiți pe cel care a ridicat Ceahlăul în fotbalul românesc și european: Gheorghe Ștefan, așa cum a fost pentru echipă, când negru, când galben. Dar în mod sigur și cu suflet pentru acest club!”.

Noua carte completeză seria dedicată clubului pietrean ce numără până în prezent alte patru volume. În prezent, Gelu Crăcană lucrează la a șasea carte pe care o va lansa în 2019 când Ceahlăul Piatra Neamţ va împlini 100 de ani. (Ana MOISE; FOTO: Gazeta Sporturilor)