Găsit cu arma cu lunetă în portbagaj, cercetat penal, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sursă poză: earme.ro

Un bărbat de 32 de ani, din Rediu, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce-a fost depistat în trafic, în ziua de 25 iulie, cu o armă în portbagaj. El a fost oprit de poilițiști la Dobreni, iar autoturismul a fost verificat în detaliu.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în interiorul autoturismului, o armă de vânătoare cu lunetă, 12 cartuşe calibru 243 WIN, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte şi 8 acumulatori”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. ”Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul de 32 de ani deține în mod legal permis de port-armă și este membru al Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi ’’Ursul Brun’’, din localitatea Roznov”.

Arma a fost confiscată, la fel ca muniția și dispozitivul de vedere pe timp de noapte.

Sorin Cojocaru, directorul AVPS „Ursul Brun” Roznov, ne-a declarat că nu a fost înștiințat, încă, oficial despre cine este vorba, dar în astfel de cazuri asociația ia măsura suspendării calității de membru până la încheierea anchetei.

C.M.

Articolul precedentRossal zona 3 Târgu-Neamţ face angajări
Articolul următorPrețul inundațiilor din iunie: peste 9,5 milioane de lei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.