Piaţa tehnologiei şi în mod special cea legată de piaţa telefoanelor mobile s-a revoluţionat în ultimii 10 ani. Pe cât de avansată, pe atât de pretenţioasă în opţiuni, se impune în egală măsură şi luarea unor măsuri de protecţie. Aşa au apărut şi husele de protecţie, dedicate oricărui tip de telefon, smartphone sau tabletă.

Husele –  de la necesar la pretenţii de stil

Este evident, consumatorii nu se puteau rezuma numai la un strict necesar. La modul în care au evoluat trendurile, telefonul este actualmente un instrument util, însă şi un accesoriu, parte din imaginea per ansamblu a utilizatorului. Implict, husa ce urmează să fie parte decorativă şi protectivă pentru telefon trebuie să se integreze cu succes în acest tablou.

În primul rând, se doreşte a se bifa necesarul de protecţie. În acest sens, husele pot fi realizate din silicon; acesta oferă protecţia de bază, este maleabil şi cu diverse design-uri, de la cel clasic simplu şi poate chiar şi transparent până la cel colorat şi sofisticat. De asemenea, sunt şi cele mai accesibile ca preţ. Aparte însă de scopul său principal, nu poate feri telefonul de eventuale accidente survenite la nivel de display. Pentru această parte, se necesită alte măsuri de precauţie, de genul foliilor sau mai calitativ de atât, sticlă specială ce acoperă zona.

Alte categorii de huse sunt cele rezistente la apă, realizate dintr-un plastic mai dur. Acestea sunt special dedicate celor care îşi doresc cel mai înalt grad de protecţie, se ştiu poate chiar neîndemânatici şi caută o soluţie optimă din acest punct de vedere. De altfel, cele mai comune accidente ce au ca urmare afectarea telefonului se referă la căzături şi la contact cu apa.

Husele multifuncţionale sunt şi ele în topul preferinţelor. Acestea aduc un plus în modul de utilizare, se doresc a fi cu mult mai practice şi astfel câştigă puncte de popularitate. Spre exemplu, o husa Huawei P10 poate include şi un element de susţinere. Sau dincolo de stilul clasic, husa de tip oglindă face ravagii. Un moment în care să ne privim şi să ne asigurăm că aspectul este unul impecabil pare să fie o cerinţă a zilelor noastre. Iată aşadar cum o husă poate îndeplini cu succes şi această misiune.

Preţuri şi opţiuni

La fel de diverse precum opţiunile şi tipurile de design, husele de generaţie modernă sunt diverse şi în preţuri. O sursă la îndemână, pentru toate categoriile de doritori, este cea online. Cu uşurinţa de a descoperi foarte rapid huse pentru orice tip de telefon, rămâne o alegere personală ce va trona pe dispozitivul mobil de acum înainte. De altfel nu este exclus ca şi acest segment să fie exploatat la nivel de accesorii de dorit, deţinerea mai multor tipuri să asigure o unitate în stilul purtătorului, de zi cu zi.

Tentaţia este desigur una mare. O husă poate fi un ultim element ce contribuie la design-ul dispozitivului, la imaginea posesorului de asemenea, cântărind destul de greu din punct de vedere estetic.

Articolul precedentFOTO Tabără fotografică la Neamţ fără… fotografi nemţeni!
Articolul următorCOD GALBEN în Regiunea Nord-Est! Bacăul sub COD PORTOCALIU!