Patru echipe feminine de minihandbal (grupe de vârstă 9-10 ani, 11-12 ani) s-au întrecut sâmbătă, 26 noiembrie, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a “Memorialului Ovidiu Ţoc”. Alături de cele două formaţii de la LPS Piatra Neamţ pregătite de profesorii Ovidiu Țoc junior și Ioan Ciocoiu, au mai participat două grupări similare de la LPS Iaşi antrenate de profesorii Macrina Tomuleac şi Veniamin Lupan. Reprizele au durat câte 10 minute, cu 5 minute pauză, iar rezultatele nu au contat. Toate participantele au primit dulciuri, diplome, medalii şi tricouri.

“A fost o competiţie care, din păcate, s-a desfăşurat în nişte limite financiare. Nu am mai putut să invităm, ca în anii trecuţi, mai multe echipe. A mai participat doar LPS Iaşi, cu o grupă de minihandbal şi cu una de junioare IV. Sunt nişte generaţii frumoase din care credem că se vor ridica o serie de jucătoare de viitor. Mulţumim Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Neamţ, mulţumim directorului Gheorghe Paisa şi tuturor celor care ne-au ajutat“,  a spus profesorul Ovidiu Ţoc junior.

Profesoara Macrina Tomuleac de la LPS Iaşi a apreciat eforturile organizatorilor. “Mă bucur că domnul profesor Ovidiu Ţoc junior reuşeşte an de an  să organizeze această competiţie în memoria tatălui său, unul dintre cei mai mari antrenori ai handbalului juvenil de la noi din ţară. Îmi vine foarte greu să cred că domnul profesor nu mai este“.

Cele patru echipe participante s-au fotografiat la final şi şi-au promis o nouă revedere în 2017. (Ana MOISE)