Salonul Auto şi-a deschis porţile astăzi, 16 iunie, pe platoul Curţii Domneşti. Timp de 3 zile, vizitatorii sunt invitaţi să admire ultimele modele Dacia-Renault, Volkswagen, Opel şi Skoda. Cuvântul de întâmpinare a fost rostit de Mihai Caravan, directorul Relaţii în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ:

„Bine aţi venit la cea de-a 14 ediţie a Salonului Auto de la Piatra Neamţ. Eu sunt unul care ştiu cum a evoluat acest salon, dar la ediţia aceasta aş vrea să remarc locaţia. Acest fapt ne dă speranţa că la următoarea ediţie vom avea sau nu vom mai avea loc pentru maşinile care vor fi expuse. Adresăm invitaţia tuturor cetăţenilor municipiului Piatra Neamţ şi nu numai de a vizita acest salon, de  încerca maşinile care sunt prezentate şi sigur, de a obţine informaţii despre ceea ce înseamnă finanţarea lor şi modalitatea de procurare. Adresăm mulţumiri Consiliului Local şi Primăriei Piatra Neamţ. Mulţumim, de asemenea, tuturor dealerilor care au acceptat invitaţia cu precizarea că acest salon se suprapune peste un eveniment similar la Suceava şi totuşi şi-au dorit să vină la Piatra Neamţ.

Din partea companiilor auto participante au vorbit Gheorghe Ostahie, reprezentantul Auto Moldova – „Noi am participat la toate ediţiile Salonului Auto de la Piatra Neamţ. Noutăţile noastre sunt Dacia Logan MCV, Sandero Stepway şi noul Duster prevăzut cu cutie automată. Auto Moldova oferă o pleiadă întreagă de servicii plecând de la întreţinere şi până la piese de schimb. Prezentăm şi o serie de facilităţi fiscale despre creditarea în rate şi Programul Rabla” – şi Georgică Ştefan, directorul Auto Ştefan – „Administrăm una dintre cele mai mari firme de închirieri de maşini din ţară. Acest Salon Auto înseamnă foarte mult pentru Piatra Neamţ. Domeniul auto este răspândit în toată lumea, este o industrie care şi-a găsit menirea şi în România. Avem multe firme care au venit de afară să realizeze componente de maşini la noi în ţară. Câtă lume ştie că în România, la Slatina, este una dintre cele mai mari fabrici de anvelope Pirelli din Europa de Est? Firma noastră Autonom este nr. 1 în România. Acum facem lobby şi în Europa. Avem deschise agenţii la Budapesta şi Debreţin şi vom mai inaugura două agenţii la Belgrad şi Sofia”.

Salonul Auto este organizat de Primăria Piatra-Neamţ şi Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ şi poate fi vizitat până duminică, 18 iunie, între orele 10:00-18:00. (Ana MOISE)

Articolul precedentATENŢIE De luni, 19 iunie, încep dezinsecţia şi deratizarea!
Articolul următorGALERIE FOTO Bătălia pentru Liga a III-a: Campioanele Regiunii de Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.