0:00

Sâmbătă la orele prânzului, pe șoseaua E85, pe raza comunei Secuieni, la 10 km. de municipiul Roman, a avut loc un grav accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule. Din fericire, doar o persoană a fost rănită, un bărbat mai în vârstă, care , după ce a fost descarcerat, a fost transportat de ambulanță la Spitalul de Urgență Roman.

Din primele constatări se pare că bărbatul care conducea Toyota cu numărul de înmatriculare BC 88 VBV și care circula dinspre Roman spre Bacău, ar fi adormit la volan și a intrat pe contrasens. Dinspre Bacău spre Roman circulau transporterul marca Ford cu numărul de înmatriculare IS 095361, pe banda de lângă axul drumului și Opelul cu numărul de înmatriculare NT 75 LIA, pe banda întâi. Conducătorul transporterului a virat brusc spre dreapta și a evitat o coliziune complet frontală (mașina fiind lovită în partea din față stânga, rezultând smulgerea roții și apoi ”rașchetarea” întregii laterale stânga), dar Opelul din spatele său nu a mai avut timp să reacționeze suficient de rapid și a ieșit în decor cu avarii minore totuși.

Transporterul marca Ford era nou-nouț, cumpărat cu o zi înainte și avea doar 150 de km. la bord. „Teatrul de operațiuni” se întindea, pe ambele benzi ale sensului de mers către Roman, pe mai bine de 50 de metri.

Cozile formate prin blocarea circulației s-au întins pe mai bine de trei kilometri și într-un sens și în celălalt. (D.A.)

Articolul precedentBătrân căutat cu câinele de urmă, găsit mort într-o râpă
Articolul următorGALERIE FOTO Mercedes blocat pe calea ferată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.