A fost o seară minunată pentru cei aproximativ 700 de spectatori prezenți, vineri, 3 martie, la concertul lui Fuego (Paul Ciprian Surugiu), care a avut loc la Casa de Cultură Bicaz. Cadoul autorităților locale cu ocazia Zilei de 8 Martie s-a dovedit a fi unul inspirat, care a atras, deopotrivă, nu doar doamnele, ci și domnii ce le-au însoțit.

Fuego a făcut ce a știut mai bine. Preț de o oră a cântat despre iubire, despre dragostea față de părinți, despre românii plecați la muncă, peste granițe, a recitat și a îndemnat publicul să-l acompanieze la cele mai cunoscute piese muzicale care l-au consacrat.

Înainte ca îndrăgitul interpret să urce pe scena Casei de Cultură, Ansamblul Folcloric ”Floare de Colț”, alcătuit din elevi ai Liceului ”Carol I” Bicaz și ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Bicaz (coordonați de coregraful Petruț Popovici) au încălzit atmosfera cu o suită de cântece și jocuri. Fuego s-a declarat încântat de publicul din Bicaz și a mulțumit pentru căldura cu care a fost primit, zăbovind la sfârșitul spectacolului pentru o sesiune de autografe. (T. Marian)

Articolul precedentPrimarul de Târgu Neamț premiat de Ministerul Culturii din Moldova
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui – 04.03.2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.