Înainte de a pleca spre Moinești, unde vor susține, în această după-amiază, un meci de pregătire, cu Petrolul din localitate, fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, însoțiți de antrenori, au oferit trandafiri roșii tuturor femeilor întâlnite în jurul prânzului în zona centrală a orașului. „Dorim doamnelor și domnișoarelor un călduros La mulți Ani și o primăvară frumoasă!”, a spus prof. Toader Șteț, antrenorul pietrenilor.

Și fotbalistul Vasile Lupei, unul din principalii marcatori ai celor de la CSM Ceahlăul în tur, a ținut să transmită urări de sănătate și bucurii tuturor femeilor. El a mai declarat că așteptă cu interes ca echipa să încheie cu bine acest retur de campionat și să acceadă în Liga a IV-a.

Proaspăt întors la echipă, Marius Rusu este încântat că a putut să se alăture proiectului denumit CSM Ceahlăul. „Era și păcat ca Piatra Neamț să nu mai aibă echipă de fotbal. Sper să repurtăm numai victorii și în retur și să promovăm”.

Singurul jucător care a lipsit de la această acțiune de înmânare de flori a fost tocmai căpitanul Andrei Apostol. El a fost convocat la lotul de tineret de minifotbal al României, care participă la un turneu amical în Tunisia. „E prima convocare a lui și i-am făcut această plăcere cu toate că noi avem de suferit într-un fel pentru că 8 zile nu îl vom avea la pregătire„, a precizat antrenorul Toader Șteț. (Ana MOISE; Foto: Ștefan DAN)

Articolul precedentHoţ reținut de poliţişti
Articolul următorLa Roman s-ar putea arde gunoiul pentru… energie electrică!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.