Colindătorii au trecut pragul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Neamț, joi, 22 decembrie, și au colindat jandarmii înaintea sărbătorilor de iarnă.

Printre copiii prezenți s-a numărat și Larisa Elena Timofte, fata unui jandarm nemțean, care este mândru de talentul copilului său. Larisa are 15 ani, este elevă a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț și cântă de mai bine de 3 ani în cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”. În cursul acestui an a participat la concursul „Românii au talent”, dar și la alte festivaluri și concursuri naționale. Larisa s-a arătat încântată de o viitoare carieră în Ministerul Afacerilor Interne, iar, dacă va reuși, poate va fi chiar colega tatălui ei.

„Colindătorii le-au transmis jandarmilor gânduri de bine, sănătate, prosperitate și sărbători liniștite, iar oamenii legii le-au dăruit dulciuri, fructe, bani și i-au invitat, încă de pe acum, să îi colinde și la anul. La sfârșitul activității, maiorul Radu-Vasile Olariu, şeful IJJ Neamţ, le-a mulțumit tuturor jandarmilor pentru întreaga activitate desfășurată în acest an și le-a transmis un mesaj colegial de sănătate, împliniri și sărbători fericite”, potrivit unui comunicat de presă al IJJ Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎntrebare pentru părinţi: copilul tău este în siguranță la colindat?
Articolul următorNeamț: Condiții mai bune pentru pacienții Spitalului Județean. Galerie Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.