GALERIE FOTO Black Friday şi la METRO, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMETRO continuă și anul acesta tradiția de Black Friday, oferind clienților săi produse la prețuri reduse în magazinele rețelei, dar și pe portalul online. În perioadele 17-20 și 24-27 noiembrie 2016, clienții se pot bucura de discount-uri de până la 70%* la articolele selectate.

„Anul acesta, METRO oferă discount-uri pentru o gamă variată de produse precum electronice, electrocasnice, media&IT, jucării, articole sportive, ustensile profesionale de bucătărie, articole de bricolaj și auto”, a declarat Adina Tâmplaru, Head of Corporate Communications.

Electronicele și produsele destinate uzului casnic: laptop-uri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare, mașini de spălat și aspiratoare, vor fi disponibile la ofertă, în magazinele METRO. Mai mult, o gamă variată de jucării va avea prețuri cu 40%* mai mici (valabile doar în perioada 17-20 noiembrie), iar echipamentele fitness vor primi discount-uri de 30%*.

Companiile și birourile vor beneficia, de asemenea, de reduceri speciale de 20%* pentru toate tipurile de imprimante și scaune de birou.

Alte categorii de produse care se bucură de un mare interes în rândul clienților sunt: echipamente profesionale pentru gătit și servit, precum și scaune de interior, toate beneficiind de prețuri promoționale cu 20%* mai mici.

Informaţii suplimentare AICI. (ZCH NEWS; FOTO: METRO)

* Articole disponibile în cantități limitate. Oferta nu include produsele deja aflate în alte promoții.

Articolul precedentBătrână imobilizată la pat – victima unui incendiu la Săvineşti
Articolul următorGALERIE FOTO CSM Roman, victorie cu umbra echipei „Oltchim”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.