pietricica turism

Energia Pângăraţi a disputat duminică, 26 august, împotriva Victoriei Horia, cel mai probabil ultimul meci amical înaintea debutului noului sezon competiţional. Victoria a revenit oaspeţilor, care au fost nevoiţi să joacă într-un echipament inedit, oferit de gazde, cu scorul de 4-3 (0-0).

Prima repriză a fost relativ echilibrată, cu puţine ocazii de poartă, scorul la pauză fiind astfel 0-0. Imediat după reluare, Energia Pângăraţi a realizat un “forcing” ofensiv, care a dus scorul la un neaşteptat 3-0. Ulterior, gazdele au avut un jucător eliminat, iar Apreutesei a fost nevoit să părăsească terenul, deoarece se resimţea după mai bine de o oră de joc, în care a dat totul pe teren pe o căldură infernală.

De evoluţia în 8 jucători de câmp a gazdelor au profitat cei ai echipei din Horia, care au reuşit să întoarcă rezultatul aproape neverosimil, dată fiind căldura de care pomeneam. Victoria Horia se anunţă astfel o nucă tare şi în noul sezon, chiar în absenţa antrenorului-jucător Bogdan Găucan, care nu a evoluat în meciul de astăzi. (M. CONSTANTINESCU)