Gălăţean arestat la domiciliu pentru un jaf din Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Galaţi, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Secţiei Săbăoani, ca suspect principal într-un furt calificat de componente ale unor utilaje industriale de la o societate comercială din comuna Cordun. Poliţiştii au adunat probe împotriva lui în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul acestuia din judeţul Galaţi.

„Investigațiile efectuate până în prezent au relevat faptul că, în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2022, cel în cauză ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Cordun, de unde ar fi sustras mai multe componente ale unor utilaje industriale.

În continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, la data de 17 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în județul Galați.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanei bănuite de comiterea faptei”, a precizat inspector Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde a fost audiat, marţi, 17 mai.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, l-a prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceştia au considerat, însă, că este suficient arestul la domiciliu alături de alte măsuri restrictive.

Gălăţean arestat la domiciliu pentru un jaf din Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentBombă descoperită la lucrările de reabilitare a unui drum judeţean
Articolul următorFrăţia şmecherilor din Parlament și de pe șosele și modificările pe noul cod rutier. Avantaje enorme pentru recidiviști
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.