pietricica turism

futsal ceahlaul bucovina vicovFutsal Ceahlăul a spus adio Cupa României încă din turul inaugural. Pietrenii au cedat, duminică, 22 ianuarie, cu scorul de 2-9 la Bukovina Vicov, după ce la pauză au fost conduși cu 2-0. Golurile învinșilor au purtat semnătura jucătorilor Mihnea Vlad și Iulian Dumitru.

“Din păcate nu am putut alinia cea mai bună formație, 4 jucători fiind absenți din cauza accidentărilor (Postolache, Grigoriță, Mocanu) sau a suspendării (Avram). În plus, în repriza secundă nu am mai putut conta nici pe Todiresei, care a acuzat o stare de greață. Într-o sală friguroasă, cu o temperatură de doar un grad Celsius, băieții noștri au ratat foarte mult, diferența de pe tabelă fiind exagerată. Urmează să ne concentrăm în perioada următoare pe o pregătire bună în vederea începerii returului campionatului“, a declarat Cristi Vornicu, managerul echipei Futsal Ceahlăul.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, pe 12 februarie, la Piatra Neamț, pentru a susține primul meci din returul Ligii a II-a de fotbal în sală. În tur, Grigoriță și compania s-au impus cu cu 4-3 (2-2). (Ana MOISE; FOTO: Facebook)